..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Sms Falas
 
http://www.3jam.com/
Muni me   qu sms me ipko dhe me vala veq duhet me u regjisttru
By Rock
Comments on this page:
Comment posted by can ( cani-01hotmail.com ), 12/29/2013 at 10:25am (UTC):
hej kuje bre qka po ban qka ka 3 ak ju

Comment posted by:05/08/2013 at 3:26pm (UTC)
ilir22
ilir22
Offline

olll

Comment posted by urim ( urimi_12hotmail.com ), 03/14/2013 at 9:12pm (UTC):
sms falas

Comment posted by Ardit( ozyl_ditilive.com ), 01/06/2013 at 9:35pm (UTC):
Super.

Comment posted by wegdaf( gegqegerlive.com ), 08/10/2012 at 12:40pm (UTC):
rrena shum nuk po bajka edhe plus asaj ish program i shkjeve fuck serbi
fatlumi

Comment posted by fatoni( fatoni_211hotmail.com ), 05/18/2012 at 9:54pm (UTC):
pershendetje

Comment posted by bekim( bekimishqiptar.eu ), 01/13/2012 at 1:53pm (UTC):
Ku je mor

Comment posted by Adelina( aadelina-live.com ), 07/07/2011 at 10:58pm (UTC):
qkapoboni:d:d:d:dAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=