..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Si ti shohim te dhenat e pc-s
 
Shkoni ku   esht START ju e din ku esht start dhe shkoni RUN   dhe pastaj e shenoni DXDIAG dhe keshtu do i shohim te dhenat kompjuterike
By Rock

Comments on this page:
Comment posted by besnik Krasniqi( besi582hotmail.com ), 03/01/2015 at 9:49am (UTC):
hej qelma pedr jkfsmd dbkinsd vhfj nxcvhjbnvxAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=