..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Si te i ja bajme dikujt pc qe mos te punoje
 
 
Ne Kete Tuto Do Te Mesoni Si Ta Krijojm Nje ERROR Me NotePad:

1.Hapim NotePadin
2.E Shkruajm Kete: x =msgbox("AST", 0+16, "Byystem-Coder")
3.Shkoni Save As Dhe E Ruani .vbs
4.Dhe Tani Mund Ta Qelni Errorin Tend Se I Demshem Per Pc Vet E Kom Provu...

aiit klm?
 

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=