..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Shpejto pc
 
   
Start>>Run>>Msconfig Tani Shkoni Startup Ku lexon hiqni pikat D.m.th Disable All te STARTUP 2.Start>>Run>>dfrg.msc Paloni Particionet e Juaja. 3.Start>>Run>>nusrmgr.cpl tani Change the Way users log of tani i keni 2 pika i hekni ato dy pikat apply options dhe OK ================================================== = Shutdown Windows XP Faster 1.Start>>Run>>regedit HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control Kliko Në "Control" Folder Zgjidhë "WaitToKillServiceTimeout" Kliko me Djathen dhe Modifiko aty e keni 2000 E ju e bëneni 1000 Faster Dual Boot Timeout shkoni c: pastaj lart në shirit C:boot.ini e shenoni dhe tani ENTER si ne foto http://img409.imageshack.us/img409/1178/lanis1dv.jpg =========================================== Hacking SERVICE PC =========================================== foto1 http://img423.imageshack.us/img423/3...perties2fz.jpg Foto2 http://img375.imageshack.us/img375/4...perties1ba.jpg foto3 http://img291.imageshack.us/img291/4...perties6yt.jpg foto4 http://img322.imageshack.us/img322/4...perties4rv.jpg SERVICE Foto1 http://img321.imageshack.us/img321/1100/00be.jpg foto2 http://img390.imageshack.us/img390/9391/16zv2.jpg foto3 http://img467.imageshack.us/img467/1484/service15dp.jpg foto 4 http://img50.imageshack.us/img50/4503/service28yz.jpg foto 5 http://img439.imageshack.us/img439/1...rvice3i9qz.jpg Optimize the Windows Server Service 1. Kliko Start -> Run -> Shkruje regedit -> Tani Kliko Ok apo ENTER. 2. Shko HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic eslanmanserverparameters] 3. te Size Me djathen Klikoni mbi edhe aty eshte 1 ju bëneni 3 Speed Boot - Shave 2 Seconds Fshin Historin Temp filet etc.. Kirjo Batch file RD /S /q "C:Documents and Settings"UserName without quotes"Local SettingsHistory" RD /S /q "C:Documents and SettingsDefault UserLocal SettingsHistory" RD /S /q "D:Temp" <--"Deletes temp folder, type in the location of your temp folder" 1.Start>>Run>>notepad dhe tani si ne foto http://img143.imageshack.us/img143/8081/laniii8ir.jpg Runeni Me emer DeleteTemp.bat Pastaj shkoni përseri 1.Start>>Run gpedit.msc Computer Configuration --->Windows Settings --->Scripts dhe kliko dy her ne Shutdown --->Kliko ADD dhe tani Gjeje Batch file ku e keni rujatur tani shtyp ok ad press ok foto http://img135.imageshack.us/img135/2253/lani51am.jpg UNLOAD DLLs TWEAK [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr entVersionExplorerAlwaysUnloadDLL] ""="1" Speed Menu d.m.th Properties Menyn dhe STart-in shkoni te HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop zgjidh MenuShowDelay Tani me Djathen Medify dhe Ndryshoni Bëneni 0 Tani Ristartoni Pc-në Ram Memory Hacked.. key HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameters Tani ne Anen e djatht e keni DisablePagingExecutive tani modifikoni aty është 0 ju duhet ta bëni 1 Pastaj Prefetch disable HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameters enablePrefetcher aty ështe 0 ju bëneni 1 Pastaj ristaroni Disabling Recent Documents History Windows XP 1. Hap Regisry Editor (Shko Start/Run, Shkruj regedit, dhe Kliko ok). 2. Shko Te HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionPoliciesExplorer. 3. Krijo NoRecentDocsHistory D_WORD key "qeles ". Kliko mbi Valu tani hapet. 4. Tani mbasi ta krijoni emrin ja leni NoRecentDocsHistory Dhe Vleren ja leni 1 ose value 1 5. Kliko OK Tani Mbylle Regjitrin Dhe tani do ti shifeni Efektet Automatically Killing Tasks on Shutdown Autmatikisht Heq programet kur fiket Pc ja qe ju del End now Edhe Cancel e d.m.th e heq automatikisht 1. Hape Registry Editor-in. 2. shko te HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop. 3. Val-un AutoEndTasks dhe ju ndryshojani bëneni 1 vleren ose Value 4. Tani Mbyll Registry Editor-in ose Regjitrimin. accelerate Your WinXP by Speeding Diskcache 1. run "regedit" 2. Shko [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory ManagementIoPageLockLimit]; 3. Modifiko vleren dhe Hex sipas madhësis se juaj të Ramit: RAM: Modifiko value(Hex) 64M: 1000; 128M: 4000; 256M: 10000; 512M or more: 40000. 4. Ristarto. =============================================== Speed up Network |INTERNETI| Speed up browsing with DNS catch Start>>Run>>regedit HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esDnscacheParameters] "CacheHashTableBucketSize"=dword:00000001 "CacheHashTableSize"=dword:00000180 "MaxCacheEntryTtlLimit"=dword:0000fa00 "MaxSOACacheEntryTtlLimit"=dword:0000012d e Beni Kopje Dhe paste Dhe Krijoni nje Text skedar apo file me emer dnscache.reg dhe e runi dhe tani e hapni dhe yes edhe ok Speed up Network Browsing and sharing 1. Hap Regedit-in. 2. Shko tek HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/RemoteComputer/NameSpace 3. Find a key named {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF} 4. Kliko me Djathten delete ose fshije. Pastaj Ristaro Kompjuterin Speed up your web browsing Start>>Run>CMD tani ipconfig /flushdns Pastron DNS-n foto http://img85.imageshack.us/img85/5338/lani0gy.jpg XP PRO QOS MYTH Speed up Net 20% 1. Kyqesh si Administrator . 2. Kliko Start -> Run -> Shkruje gpedit.msc -> Tani Kliko Ok apo ENTER. 3. Shko te Local Computer Policy -> Administrative Templates -> Network -> QoS Packet Scheduler. 4. E keni ne Anen e djathen properties te "Limit reservable bandwidth". 5. Tani shtyp Piken Enabled box. 6. Ndysho "Bandwidth limit 20%" Bëne 0. 7. Kliko OK dhe Mbylle gpedit.msc. foto http://img91.imageshack.us/img91/3721/gpeditlani7dk.jpg 8. Tani Shko START SETTINGS -> My Network Connections -> View Network Connections -> Me djathen kliko ne Local Area Connection -> Zgjidhe (tani shikoj protoklet ne list) 9. Ristarto per Ndyshime dhe efekte. Ndyshimi maximal IE rrjetes Pak me te shpejtë Kliko Start -> Run -> Shkruje regedit-> Tani Kliko Ok apo ENTER.Tani... [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionInternet Settings] "MaxConnectionsPerServer"=dword:00000032 "MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:00000032 nese nuk jeni te sigurt diqka mos provoni sepse mund te demtoni Hard-DiskuIshalla ju kryn punn klm..!

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=