..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Qysh me ja ndru emrin startit
 
keshtu se pari duhet me e pas ket program resurce hacker ket mundeni ta shkarkoni ketu http://www.angusj.com/resourcehacker/ pasi ta shkarkoni hapnje zipin res hack pastaj do tju paraqitet njo dritare ku ne ate dritare do shkoni te ResHacker ikona do klikoni dy her dhe pastaj veproni keshtu: do tju hapet edhe njo dritare te ajo dritarja do te shkoni te menyja kryesore ne File pastaj open direkt ju qet te my computer local disk c dhe windows aty do shkoni te explorer do ta klikoni nji her vetem te exploreri pastaj do shkoni open do tju hapet njo dritare qeter aty do shkoni ne anen e majt te String Table e pastaj do tju hapen shume numra ju do shkoni te numri i 37 do klikoni para te + dhe do tju hapet njo me numer 1033 do klikoni aty e pastaj do tju hapet stringtable do shkoni me nji vend aty eshte e futme ne thojza "start" aty ku shkru start do ta shlyni do ta shkrunu emrin e juaj p.sh uran madej shkoni te complie script kur ta klikoni complie script pastaj perseri shko te menyja kryesore File dhe save as aty leja emrin exploreri.exe ki kujdes exploreri.exe mbaje mend emrin se do te duhet dhe kliko aty save pastaj shkoni ne butonin start pastaj run dhe ne run shkruani cmd pastaj te fjeta e zeze shkruani regedit dhe shtyp enter pastaj shkoni te HKEY_LOCAL_MACHINE aty keni + para klikoni te + dhe pastaj shko te softwere prej te softwere shko te microsoft prej te microsoft shko te windows nt pastaj shko te current version prej aty shko te winlogon kliko mbi emnin winlogon dhe ne anen e djajtht do te dalin do gjera shkoni te shell klikoni dy her mbi shell dhe do tju hapet nji dritare aty keni value data dhe me lart ku tah mbaje mend emrin exploreri.exe tani aty te value data shkru explorer.exe e ju prishnje ket explorer.exe dhe shkruanje exploreri.exe dhe ne fund kliko ok dhe pastaj shkoni ne start dhe log of ja restart pc kur do ndizet pc aty ku ka shkrujt start do te shkruaj emri juajComments on this page:
Comment posted by FITORE( FITORE-SAHITAJHOTMAIL.COM ), 08/06/2013 at 4:30pm (UTC):
FITORESAHITAJ@HOTMAIL.COM

Comment posted by manda( monda.17zbavitu.com ), 12/29/2012 at 6:54pm (UTC):
manda

Comment posted by mani( mani_kosova-12hotmail.com ), 06/10/2012 at 10:46am (UTC):
ka qef ti nqreq foto te lutemAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=