..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Program per me shpjtu kur jeni tu donwloadu
 
Merreni njihere qit program http://www.speedguide.net/files/TCPOptimizer.exe
pastaj e qelni progin dhe aty ku esht MTU ju e beni 1500...:D:D
BY rock  me respekt


Comments on this page:
Comment posted by Ylli( ), 11/11/2010 at 2:41pm (UTC):
Shum sen i qarte njeriAdd comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=