..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Fraps
 

FRAPS   Download link:
http://www.mediafire.com/?merkr4cmmmm

1.Downloado-jeni fraps 
2.Instaloni fraps
3.Shkoni movies edhe clik folder save video e zgjedhni folderin ku don ju
4.Hini ne loj dhe e shtypni tastin  f9 
5.Nese doni ta ndalni video-n  prap shtypeni tastin f9
6.Pastaj shkoni te folderi qe e keni ruajtur video demo 
7.Nese doni pastaj e rreuglloni me ndonje program
8.Fraps perdoret vetem per lojra

By: Rock

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=